Blog Entries
Antiperspirant
Category: General

Alla personer har olika förutsättningar med sina kroppar. Detta gäller allt, inklusive hur din kropp svettas samt reagerar på olika typer av produkter. Vissa klarar sig med en svagare antiperspirant, medan andra behöver en mycket stark variant. Det är denna mycket mångfald vilket gör den kommersiella deodorant och antiperspirant marknaden så pass stor som den är. Annonsörer, och deodorant och antiperspirant producenter vill alla kapitalisera på dessa skillnader och skapa mild deodoranter och antiperspiranter för dem av oss som bara svettas måttligt eller inte alls, och stark antiperspirant och deodorant märken för dem av oss som svettas ymnigt.

Den brännande kärnfrågan här men är allt detta bara en reklam gimmick att få oss att köpa deras produkter. Vi i huvudsak köper den samma deodorant och antiperspirant, bara förpackad i en annan form? Det är helt omöjligt för någon som inte är med i branschen att svara på den frågan. Dessa innehåller olika ämnen som t ex aluminium. Om, teoretiskt sett naturligtvis ett antal är samma, bara förpackade annorlunda och marknadsförs till oss som stark antiperspirant eller svar antiperspirant, skulle vi då kunna skilja mellan två produkter när vi använder dem? Eller våra sinnen vore full av alla reklamkampanjer att var och en av deodoranter har samband med dem.

Detta är en svår fråga att fastställa, kan del av den besvaras helt enkelt. Det finns dock skillnader mellan olika produkter. För det mesta men hittar du reklam har gjort jobbet för oss, som om vi tar en mäns starka antiperspirant vs en kvinnors svag antiperspirant, vi kommer att känna att det finns en skillnad – även om produktens ingredienser, både samma och i samma mängder.

Reklamens påverkar ska man inte underskatta. Vissa människor kan invända att det rent moraliska och etiska skäl, men det är kursen som är upp till du bestämmer dig. Sen är det i ärlighetens namn inte en speciell stor chans att man som konsument kommer stå och läsa innehållsförteckningen på alla de deodoranter som finns att tillgå i närmsta butik, de är helt enkelt för många

Det spelar ingen större roll dock. Om en stark antiperspirant är vad du vill och en stark antiperspirant är vad märkningen säger att det är, då där är problemet? Om det är något som fungerar för dig så är det bara att köra

 

RSS

Search

Blog Categories
Recent Comments
No one has commented recently

This website is powered by Spruz