Blog Entries
Hur får man reda på mer om herpes?
Category: General

Internet har en mängd data om denna sjukdom, i form av webbplatser, videor och artiklar. Då video på nätet ökar ständigt, finns det massor av sådant material om denna sjukdom. Det finns alla möjliga varianter på dessa videor, många av dem handlar om hur du kan förhinda utbrott eller berätter om hur det är att leva med herpes. Med artiklar, det finns många skrivna av läkare och medicinska experter, samt artiklar av personer dela sina egna erfarenheter med herpes, och hur de hanterar herpesutbrott och relationer. Nu går vi in lite mer på djupet om dessa olika typer av material.

Jag täcker videos först, och tala om dem med grym och elak skämt. Jag tror de tas fram av okunniga människor som vet lite om denna sjukdom, och de försöker höja sin egen självbild genom att förringa andra värdighet. Den ironiska sak är, några av dessa människor faktiskt har herpes och vet inte det. Jag nämner det eftersom det är viktigt för oss med herpes att ständigt tänka positiva tankar, så att vi kan höja vår egen självkänsla och få ett bättre liv. Försök därför att hitta de som är mer positivt inställda till livet i helhet, för att inte hamna i en depression.

Det finns de personer som väljer att berätta om deras egna reflektioner och erfarenheter av denna sjukdom, allt från hopp till förtvivlan. Några av dessa typer av video är att främja eller säljer en produkt för herpes. Trots att de är av mer reklamaktig karaktär, finns det anledning till att ta del av materialet då de även ofta innehåller bra data om herpes generellt. informationen kan du sedan själv nyttja i ditt liv.

Sen kommer vi till olika typer av statliga instutioner och läkare. De är förvisso späckade med fakta som inte går att rubba på, men de är ofta dåligt regisserade vilket gör dem tråkiga. För att få alla vad de presenterar, måste du titta på hela videon. Alternativet är annars att spola igenom filmen och hoppas att du fångar upp de mer intressanta bitarna.

Sist, men absolut inte minst, kommer vi till artiklarna som ofta är skrivna av folk som kan skriva på ett bra sätt. Artiklarna kan spara en hel del forskning tid jämfört med videor. Du kan söka efter inlägg med nyckelord, och ganska snabbt hitta den information du söker. Likt videor, innehåller de information om precis allt som rör denna åkomma. All typ av data kan vara bra för dig att ta del av, se bara till att hitta det som passar dig bäst.

Antiperspirant
Category: General

Alla personer har olika förutsättningar med sina kroppar. Detta gäller allt, inklusive hur din kropp svettas samt reagerar på olika typer av produkter. Vissa klarar sig med en svagare antiperspirant, medan andra behöver en mycket stark variant. Det är denna mycket mångfald vilket gör den kommersiella deodorant och antiperspirant marknaden så pass stor som den är. Annonsörer, och deodorant och antiperspirant producenter vill alla kapitalisera på dessa skillnader och skapa mild deodoranter och antiperspiranter för dem av oss som bara svettas måttligt eller inte alls, och stark antiperspirant och deodorant märken för dem av oss som svettas ymnigt.

Den brännande kärnfrågan här men är allt detta bara en reklam gimmick att få oss att köpa deras produkter. Vi i huvudsak köper den samma deodorant och antiperspirant, bara förpackad i en annan form? Det är helt omöjligt för någon som inte är med i branschen att svara på den frågan. Dessa innehåller olika ämnen som t ex aluminium. Om, teoretiskt sett naturligtvis ett antal är samma, bara förpackade annorlunda och marknadsförs till oss som stark antiperspirant eller svar antiperspirant, skulle vi då kunna skilja mellan två produkter när vi använder dem? Eller våra sinnen vore full av alla reklamkampanjer att var och en av deodoranter har samband med dem.

Detta är en svår fråga att fastställa, kan del av den besvaras helt enkelt. Det finns dock skillnader mellan olika produkter. För det mesta men hittar du reklam har gjort jobbet för oss, som om vi tar en mäns starka antiperspirant vs en kvinnors svag antiperspirant, vi kommer att känna att det finns en skillnad – även om produktens ingredienser, både samma och i samma mängder.

Reklamens påverkar ska man inte underskatta. Vissa människor kan invända att det rent moraliska och etiska skäl, men det är kursen som är upp till du bestämmer dig. Sen är det i ärlighetens namn inte en speciell stor chans att man som konsument kommer stå och läsa innehållsförteckningen på alla de deodoranter som finns att tillgå i närmsta butik, de är helt enkelt för många

Det spelar ingen större roll dock. Om en stark antiperspirant är vad du vill och en stark antiperspirant är vad märkningen säger att det är, då där är problemet? Om det är något som fungerar för dig så är det bara att köra

 

Vitamin B5
Category: General


Äta mat som innehåller mycket vitaminer är det bästa sättet att hålla sig frisk. Förutom att få 8 timmars sömn varje natt, en av de viktigaste sakerna som är folk behöver pantotensyra, som är mer känd som vitamin B5.

Vitamin B5 ger människor med mer än bara energi. Det spelar också en viktig roll för utsöndringen av hormoner som hjälper binjurarna fungera korrekt. Detta i sin tur hjälper kroppen att bränna mat, ger den första försvarslinjen mot allergier och håller huden, muskler och nerver alltid frisk.


Vissa forskare tror B5 kan också förhindra åldrande. Tester visar att få en tillräcklig mängd vitamin i kroppen kan stoppa tillväxten av rynkor eller förändringen i färgen på håret att antingen grå eller vit. För tonåringar, kan detta hjälpa till att stoppa produktionen av allvarliga olja körtel, vilket förvandlar till finnar eller acne.

När personen känner sig trött eller upplever smärta i kroppen, kan detta vara en indikation att B5 är nästan tom och det är dags att tanka. Detta kan endast vara återfick genom att äta något som är rikt på vitamin som nötkött, bryggeri jäst, ägg, baljväxter, svamp, nötter, saltvattenfisk, hela rågmjöl eller fullkornsbröd.

Dessa produkter är mycket grundläggande och kan köpas till överkomliga priser i snabbköpet eller närbutik.
Individen måste vara försiktig när det kommer till matlagning. Stekning objekt förstör några av pantotensyra speciellt de som finns i frukt och grönsaker. För en förändring, kan personen äter denna färska för att kunna få en avsevärd mängd vitamin i kroppen.

Den stora sak om att äta mat som är rik på Vitamin B5 är att det inte kostar några skadliga biverkningar till skillnad från de från kosttillskott och andra läkemedel.

Det är bäst att undvika dessa och bör endast användas om den mat som äts inte ger tillräckligt för att personen. Någon som känner att det finns ett behov att använda kosttillskott bör rådgöra med en läkare först innan du köper den från hyllan. Detta är för att kunna få ersättning dagligen-rekommenderas att en specialist säger till patienten.

De flesta kosttillskott på marknaden har mer än bara pantotensyra. Detta är bra eftersom det är mer effektivt när de kombineras med andra typer av Vitamin B. Ett annat bra exempel är aktuell kräm som måste tillämpas dagligen.

De flesta kosttillskott kan köpas över disk. Om detta är för dyrt, skadar det inte för att kontrollera online för att hitta ett annat märke som kan ge samma mängd vitaminer till ett överkomligt pris.
Det finns också andra produkter till dem som har brist på vitamin B. Patienten måste gå till kliniken eller få ett recept från läkare så detta kan injiceras i kroppen.


Alla har en önskan att vara friska. En näringsriktig kost, regelbunden motion och vila är saker som vem som helst kan göra utan att spendera en massa pengar. Den mat som enskilde bestämmer sig för att köpa och äta hemma eller i en restaurang kommer att avgöra hur mycket vitamin B5 eller pantotensyra går in i kroppen.

 

RSS

Search

Blog Categories
Recent Comments
No one has commented recently

This website is powered by Spruz